VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Vi vil takke våre kjekke samarbeidspartnere som stiller med premier og rabattavtaler, Dere er gull værdt!

Fish4Dogs

Fish4dogs er et norskprodusert hundefôr og godbiter laget av fisk. Det er glutenfritt, allergi testet og fullpakket med naturlig forekommende omega-3. Fish4Dogs godbiter er sunne og smakfulle med et lavt kaloriinnhold.

Våre medlemmer har 20% i nettbutikken til Fish4Dogs. Vi har også ved flere anledninger fått premier til prøver.

Ta gjerne kontakt med, Lone Vierdal om du har spørsmål om fôret eller avtalen.

Trykk her for å komme til Fish4Dogs hjemmeside

PetXL - På Tvedt Senteret, Forus

PetXL skal ha Norges største utvalg av produkter til ditt kjæledyr og hest både i butikk og på nett.

Våre medlemmer har 10% på tørrfôr og vom (vom og hundemat).

15% på alle andre varer i butikken.

For å kunne benytte deg av denne rabattordningen må du være betalende meldem i Klepp Brukshund Klubb. Oppgi klubbnavn og ditt navn i kassen før du betaler, så ordner dem resten.

OBS! Nye medlemmer må gi beskjed til Ellen Felker, slik at hun kan legge deg til på lista til PetXL

Link til nettsiden deres (rabatt gjelder kun i butikken på Forus!)

Tropehuset

Tropehuset har bidratt med premier til flere av våre arrangementer opp gjennom årene. De har et stort utvalg hundeutstyr og fôr til meget gunstige priser.

De holder til på:

Brautvegen 20

BRYNE

Du finner dem også på facebook ved å søke "Tropehuset"

Følg oss på facebook

Du finner oss også på Facebook, under gruppenavnet "Klepp Brukshund Klubb". Der legger vi også ut info om hva som foregår i klubben.

Klepp Brukshund Klubb

P.B 201, 4358 KLEPPE

post@klepp-brukshundklubb.no

Treningstider

Vi trener onsdager og helger. Sted kommer litt ann på hva vi skal trene på og varrierer en del.

Onsdag: 18:00 to 20:00

Lørdag: 11:00 to 16:00 (viderekomne)

Søndag: 11:00 to 16:00 (viderekomne)

© Copyright. All Rights Reserved.