Kommende kurs

KOMMENDE KURS

Her vil vi etter hvert legge ut info om kommende kurs. Foreløbig har vi ingen planlakte kurs, men send oss gjerne en mail om du ønsker et spesielt kurs.

Kurset er dessverre avlyst pga. sykdom. Vi håper å få til et nytt kurs ved en senere anledning.

Kurs i konkurranselydighet med Kjellaug Selsaas!

Vi gleder oss til kurs med Kjellaug Selsaas (1. og 2. februar 2020!)

Kjellaug Selsaas er nok et navn som flere kjenner til. Hun har vunnet VM i lydighet flere ganger og er for tiden aktiv på landslaget i lydighet med sin border collie, Ludvig.

Om du konkurrerer/ønsker å konkurrere med hunden din og trenger litt flere råd, er dette kurset for deg!

Det er 6 tilgjengelige plasser med hund.

For at det skal bli mest rettferdig vil det foregå trekning etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Det er også mulig å være observatør. Her har vi også 6 plasser tilgjengelig.

Pris med hund: 2 000 kr / 2 500 kr (ikke-medlem)

Pris som observatør: 500 kr / 1 000 kr (ikke-medlem)

Sted: Kvernaland (klubbområdet)

Dato og tid: Lørdag 1. februar kl 09:00-16:00, Søndag 09:00-16:00

Påmeldingsfrist: 19.01.2020

(Om du får plass på kurset skal betaling skje innen 23.01.2020 ellers gis plassen videre til neste ekvipasje på lista)

Påmelding sendes til post@klepp-brukshundklubb.no

Klubbens medlemmer har fortrinnsrett!

Alle spørsmål rettet til kurset tas på mail, eller med Lone Vierdal på tlf. 908 63 376.

Vi gleder oss til en kjekk og lærerik helg og krysser fingre og tær for at vær-gudene er med oss.

Savner du et kurs?

Vi har for tiden ingen planlagte kurs, men om det er noe du savner/ønsker anbefaler vi at du sender mail til post@klepp-brukshundklubb.no.

Ha en fin dag!

© Copyright. All Rights Reserved.

Følg oss på facebook

Du finner oss også på Facebook, under gruppenavnet "Klepp Brukshund Klubb". Der legger vi også ut info om hva som foregår i klubben.

post@klepp-brukshundklubb.no

Treningstider

Vi trener onsdager og helger. Sted kommer litt ann på hva vi skal trene på og varrierer en del.

Onsdag: 18:00 til 20:00 (for alle medlemmer)

Lørdag: 11:00 til 16:00 (for aktive medlemmer som bidrar på klubbens arrangementer)

Søndag: 11:00 til 16:00 (for aktive medlemmer som bidrar på klubbens arrangementer)