INFORMASJON

Det skjer mye spennende i klubben, så følg med her!

Her kommer info om treninger, kommende prøver, resultater osv..

Årsmøte 2021

Vi ønsker alle våre medlemmer velkommen på årsmøte,

Torsdag 18. mars.

Klokken 19:30

Sted: øksnevadvegen 110, 4353 Klepp Stasjon

(Med forbehold om at Corona-situasjonen er mer stabil).

- Eventuelle saker må være innsendt til styret innen, torsdag 18. februar

Håper vi ses der!

Juleferie fra onsdagstreningen!

Onsdagstreningen starter opp igjen etter nyttår.

Vi ønsker alle våre medlemmer en fin juletid!

Ses i 2019!

Starter opp igjen 20.02.19

Godt nytt år!

Vi i Klepp Brukshund Klubb takker for et flott 2018 og ønsker alle medlemmer ett strålende 2019!

Nå som vi er inne i ett nytt år vil vi også minne om at medlemskontingenten for 2019 må betales, om man ønsker å fortsette medlemskapet. Faktura ligger klar på ¨min side¨ på www.nkk.no under medlemskap.

For dem som trener aktivt i klubben minner vi også om den årlige treningsavgiften på kr 500. Den betales inn til konto, 3290.21.30933 når du får mulighet. Husk å merke overføringen med navn på fører og ¨treningsavgift.

Ses på trening!

Runderingskurs 24.-26.17

Vi arrangerer runderingskurs 24. - 26. november 2017.

Åpent for alle!

Våre aktive medlemmer!

Vi er super stolte av våre aktive medlemmer som står på å trener opp til hver eneste dag i uka! Dette har ført til at Klepp Brukshund Klubb ble årets mest "up and coming" klubb i Norge, 2016!

Vi gratulerer!

Vi gratulerer, Gro Gitlesen og Belive som ble nr. 2 i gruppa på Norsk Kennel Klubb's internasjonale utstilling på Orre, 9. og 10. september.

Gratulerer også til våre andre medlemmer med mange fine resultater denne helgen!