Kommende prøver

Her vil det komme informasjon om kommende prøver

Vi arrangerer rundering, spor og lydighetsprøver årlig. Her vil vi poste invitasjoner og informasjon om disse.

Dobbel runderingsprøve 07. og 8. mars 2020

• Påmelding sendes til:

post@klepp-brukshundklubb.no

• Frist: 16.02.20
  • Pris: 350,-
  • Alle klasser
  • Dommer: Arvid Skaar

Husk å oppgi hundens stamtavlenavn, registreringsnummer, rase, størrelse og klubben du starter for i påmeldingen.

Publikum er alltid velkommen. Vi har kiosksalg og muligheter til å sitte innendørs om ønskelig.

© Copyright. All Rights Reserved.

Følg oss på facebook

Du finner oss også på Facebook, under gruppenavnet "Klepp Brukshund Klubb". Der legger vi også ut info om hva som foregår i klubben.

post@klepp-brukshundklubb.no

Treningstider

Vi trener onsdager og helger. Sted kommer litt ann på hva vi skal trene på og varrierer en del.

Onsdag: 18:00 til 20:00 (for alle medlemmer)

Lørdag: 11:00 til 16:00 (for aktive medlemmer som bidrar på klubbens arrangementer)

Søndag: 11:00 til 16:00 (for aktive medlemmer som bidrar på klubbens arrangementer)