Kommende prøver

Her vil det komme informasjon om kommende prøver

Vi arrangerer rundering, spor og lydighetsprøver årlig. Her vil vi poste invitasjoner og informasjon om disse.

Klasse D, C og B på lørdag 23. mai

Klasse A på søndag 24. mai

• Påmelding sendes til:

post@klepp-brukshundklubb.no

• Frist: 03.05.20
  • Pris: 350,-
  • Alle klasser
  • Dommer: Info kommer snart

Husk å oppgi hundens stamtavlenavn, registreringsnummer, rase, størrelse og klubben du starter for i påmeldingen.

AVLYST!!

Runderingsstevne 23. og 24. mai

Publikum er alltid velkommen. Vi har kiosksalg og muligheter til å sitte innendørs om ønskelig.

© Copyright. All Rights Reserved.

Følg oss på facebook

Du finner oss også på Facebook, under gruppenavnet "Klepp Brukshund Klubb". Der legger vi også ut info om hva som foregår i klubben.

post@klepp-brukshundklubb.no

Treningstider

Vi trener onsdager og helger. Sted kommer litt ann på hva vi skal trene på og varrierer en del.

Onsdag: 18:00 til 20:00 (for alle medlemmer)

Lørdag: 11:00 til 16:00 (for aktive medlemmer som bidrar på klubbens arrangementer)

Søndag: 11:00 til 16:00 (for aktive medlemmer som bidrar på klubbens arrangementer)